آخرین اخبار
کد مطلب: 92041
درسهايي که از شن هاي طبس گرفتيم
تاریخ انتشار : 1394/02/05 09:39:11
نمایش : 1179
بايد واقعه طبس را بار ديگر مرور کنند و ضروري است متوجه اين نکته باشند که آمريکايي ها اساساً از ابتدا، به دنبال مذاکره و تعامل نبوده اند و اگر حادثه طبس رخ نمي داد مشخص نبود که چه حوادثي براي انقلاب پيش مي‌آمد.
به گزارش سلام لردگان، به نقل از حمايت، انقلاب اسلامي ايران از ابتداي شکل گيري تاکنون، همواره با تهديدات بسيار جدي نظام سلطه جهاني روبه رو بوده و با اتکا به ايمان الهي و پشتوانه عظيم مردمي توانسته است ضمن کنار زدن اين موانع، در مسير تکامل و تحقق اهداف متعالي خويش گام بردارد.


يکي از اين تهديدات، حمله نظامي آمريکا به طبس، در جهت آزادسازي جاسوسان خود و براندازي نظام اسلامي ايران بود که با امدادهاي غيبي الهي با شکست روبه رو شد.

حادثه اي که همواره تجربه تلخي براي آمريکا و چراغي فروزان براي مردم ايران در اعتقاد به حقانيت نظام اسلامي و ايستادگي در مقابل توطئه هاي دشمنان بوده است.

توطئه هاي آمريکا در راستاي به شکست کشاندن انقلاب مردم ايران و از سوي ديگر ورود شاه به آمريکا، با اجازه کارتر رئيس جمهور ايالات متحده، فصل جديدي را در روابط ايران و آمريکا به وجود آورد که موجب افزايش بي اعتمادي و نفرت شديد مردم ايران از آمريکا شد.

در ۴ نوامبر ۱۹۷۹ (۱۳ آبان ۱۳۵۸) تقريباً دو هفته پس از ورود شاه به آمريکا و سه روز پس از ديدار بازرگان با برژينسکي در الجزاير، گروهي از دانشجويان دانشگاه هاي ايران، به سفارت آمريکا در تهران حمله کردند و ۵۳ ديپلمات (بخوانيد جاسوس) آمريکايي را به گروگان گرفتند.

اين عمل از طرف حضرت امام مورد تأييد قرار گرفت و ايشان تسخير لانه جاسوسي آمريکا را انقلابي بزرگ تر از انقلاب اول ناميدند.

تصرف سفارت آمريکا و متعاقب آن اجراي عمليات مفتضحانه «چنگال عقاب» (واقعه طبس) در شامگاه۴ ارديبهشت ۵۸، پيامدهاي ناگواري را براي آمريکا به دنبال داشت که عبارت بودند از:

۱- شکسته شدن ابهت و حيثيت پوشالي آمريکا در سطح جهان و به ويژه منطقهظ
۲- افشا شدن دخالت پنهان و آشکار آمريکا، در حمايت از رژيم طاغوت
۳- افشا شدن توطئه هاي گوناگون آمريکا براي براندازي نظام جمهوري اسلامي
۴- رسوايي عناصر وابسته به غرب و گروهک هاي ضدانقلاب و در نتيجه شکست دولت موقت و احزاب و گروه هاي وابسته به استکبار
۵- به نمايش درآمدن قدرت و عزت مردم شجاع ايران در صحنه جهاني
۶- زير سوال رفتن ادعاي رهبري جهاني آمريکا و آشنايي ملت هاي مظلوم جهان با چهره کريه اين کشور و جرأت پيدا کردن مستضعفان جهان براي قيام عليه منافع آمريکا در سطح جهاني
۷- فروپاشي اساس همکاري هاي استراتژيک ايران و ايالات متحده در پي اشغال سفارت آمريکا و تجاوز به خاک ايران.

آنچه که عموماً درباره واقعه طبس گفته شده و مي شود ؛طرح موضوع نجات جاسوسان آمريکايي است که تحت پوشش ديپلمات در سفارت اين کشور در تهران فعاليت مي کردند اما نکته اي که کمتر بدان اشاره شده، تصريح کارشناسان نظامي و سياسي به اهداف پشت پرده اين اقدام بوده است.

برخي کارشناسان از تمهيدات صورت گرفته در ناو «نيميتس» و تحرکات سنگين در پايگاه‌هاي برخي کشورهاي همسايه، به اين نتيجه رسيده‌اند که قرار بود اين عمليات، بعد از بيرون بردن گروگان‌ها ادامه پيدا کند و با بمباران همه‌ جانبه و گسترده نقاطي از ايران و همراهي بخشي از نيروها در داخل کشور، به يک کودتا و براندازي تمام‌عيار تبديل شود.

در واقع آمريکا قصد داشت تا تحت پوشش نجات گروگان ها و با استفاده از نيروي کماندويي و عناصر ضدانقلابي در داخل کشور، به سفارتخانه، وزارت امور خارجه و سپس به مراکز حساس دولتي کشور، به ويژه محل سکونت امام حمله کند تا با سقوط اين مراکز، جهت گيري براندازي را عملي کند.

واقعه طبس، فارغ از پيامدهاي بسيار منفي آن براي دولت آمريکا، نشان از نگرش و رويکرد اين کشور براي تعامل با ايران دارد.

تمام کساني که معتقدند مي توان با آمريکا مذاکره و مصالحه کرد و به تفاهم رسيد بايد واقعه طبس را بار ديگر مرور کنند و ضروري است متوجه اين نکته باشند که آمريکايي ها اساساً از ابتدا، به دنبال مذاکره و تعامل نبوده اند و اگر حادثه طبس رخ نمي داد مشخص نبود که چه حوادثي براي انقلاب پيش مي‌آمد.

نگرش اصيل و بکر آمريکايي به انقلاب اسلامي را بايد در طراحي عمليات «چنگال عقاب» جستجو کرد.

نظام سلطه به سرکردگي آمريکا امروز بسيار زخم خورده‌تر و خشمگين‌تر از سال ۵۸ است.

در آن سال‌ها انقلاب اسلامي ايران، نظام نوپا و نو رسته اي بود که منافع نامشروع آمريکا را تنها در خاک خودش تهديد مي کرد.

ايران امروز اما به حدي از اقتدار در جهان و منطقه رسيده و به درجه‌اي از قدرت نائل آمده است که منافع نامشروع ايالات متحده را در غرب آسيا تهديد مي کند.

پيشرفت‌هاي نظامي،‌علمي و هسته‌اي ايران ابزار جنگ نرم‌ کشورمان در نبرد با شيطان بزرگ است.

به همين دليل روشن، کينه و نفرت آمريکا بيش از هر زمان ديگري است.

اگر اقتدار بازدارنده نظامي ما به اين سطح نرسيده بود، امروز شاهد ده‌ها حمله مشابه آنچه که در طبس رخ مي بوديم.

امروز اين اتفاق رخ نمي دهد و تنها صحبت از گزينه‌هاي نظامي روي ميز مي شود اما جرأت عملي کردن آن را ندارند، زيرا دليل آن، توان بازدارندگي نظامي است که به لطف خدا و همت مدافعان اين مرز و بوم ايجاد شده است.

اگر شن‌‌ها روزي به امر خداوند مامور شدند تا ضامن امنيت اين کشور باشند، امروز فرزندان ايران اسلامي با ايمان خود اجازه نخواهند داد پاي حتي يک آمريکايي به مرزهاي مقدس اين کشور باز شود.

اين شکست، آن قدر عظيم بود که گويي نيروهاي شيطاني نيز به ياري و مساعدت نيروي ماوراي طبيعت در اين واقعه اعتقاد داشتند؛ به طوري که وقتي از «هارولد بروان»، وزير دفاع وقت آمريکا چگونگي اين شکست را پرسيدند، چنين پاسخ داد: «آيت الله خميني در بالکن مقر سکونت خود حضور يافت و با هر حرکت دست او، يک هواپيما به زمين افتاد».

پيام مهمي که در بازخواني ناکامي توطئه هاي گوناگون دشمنان - که از ابتداي انقلاب اسلامي تاکنون بر عليه انقلاب اسلامي داشته‌اند وجود دارد، اين است: مادامي که مسئولان نظام اسلامي و مردم، در مسير آموزه‌هاي حيات بخش الهي گام بردارند، امدادهاي غيبي همواره پشت و پناه انقلاب و جمهوري اسلامي خواهد بود؛ همان گونه که به گفته امام، آن دانه هاي شن، مأمور خداوند بودند.

امدادهاي غيبي الهي، با خنثي کردن توطئه آمريکا، بقا و استمرار انقلاب اسلامي را تضمين کردند.

 

انتهاي پيام/
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس